BİRİ CEKETİNİ KOYSA BAŞKANLIĞI KAZANIRMIŞ!

 

 

 

 

Bir kongre düşünün! 600 delegenin 402’si oy kullandı, mevcut aday 150’ye yakın çizik yedi, 30 civarı da gerçersiz oy çıktı.  O geçersiz oylarda öyle küfürler edilmiş ki, burada yazamama imkan yok!

 

Bu kongre Serdar Kaman’ın başkanlığa tekrar seçildiği İYİ Parti’nin İL kongresi… 

 

Şimdi Serdar Kaman tek başına aday olmasına rağmen, kendi yaptığı delegeyle bile neredeyse sandıktan çıkamıyordu. Yani işin özü biri çıkıp ceketini koysa seçimi kazanacakmış.

 

Bu demek oluyor ki; Meral Hanımla kendini demirlere bağlayanlar boş yere bağlamamış, şimdi kendisinin partisindekilerin derdi demokrasi oldu. Ben yaptım olduları artık kimse kabullenmiyor tepkisini ortaya koyuyor.

 

Kongreden bir hafta önce il yönetici Adil Gülez ile Kartepe İlçe Başkanı Musa Coşkun’un adaylığı gündeme gelmişti. Koray Aydın’ın aramasıyla ikisi de adaylıktan son anda vazgeçti.

 

Adil Gülez vazgeçmeseydi ve o yumruğu dün başkan adayı olarak yeseydi, kahraman olacaktı, en az 400 delegenin oyunu alacaktı.

 

Musa Coşkun dik durabilseydi, bugün üst kurul delegesi olabilecekti ve bütün üst kurul delegelerini kendi yazacaktı, yine kahraman olacaktı ve

 

400 oy onundu, partinin geleceğine de hakimdi.

 

Maalesef İYİ Parti demokratikleşme sürecini tamamlayamadı, baskıcıların kazandığı bir parti haline geldi. Bu görüntü yeni kurulmuş bir partiye yakışmadı.

 

Sesini çıkartan, kapı dışarı kaldı. Kurunun yanında yaşta yandı.

 

Şimdi ben merak ediyor soruyorum. Bu adamlar bu koltuklar da nasıl oturacak ve il başkanlığı yapacak.

 

Yalakalar dışında kim bunlara saygı gösterecek.

 

Sonuç olarak Kocaeli’de Serdar Kaman kazandı, İYİ Parti kaybetti.

 

 

Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − 80 =