BALIK FİYATLARI DÜŞÜYOR

 

 

 

Havaların soğumaya başlamasıyla beraber fiyatların daha da düşmesini bekleyen balıkçılar, satışlardan oldukça memnun. Uygun fiyatlarla tezgahı süsleyen balıklar içinde en çok tercih edilen Hamsinin kilosu 10 TL’den satışta.

 

 

 

1 Eylül itibariyle kalkan av yasağıyla beraber balık tezgahları bereketlenmeye devam ediyor. Vatandaş, fiyatı her geçen gün daha da düşen balığa yoğun ilgi gösteriyor. Sezona bollukla başlayan balıkçılar, fiyatların daha da düşeceği düşüncesinde. Havaların soğumaya başlamasıyla beraber fiyatların daha da düşmesini bekleyen balıkçılar, satışlardan oldukça memnun. Uygun fiyatlarla tezgahı süsleyen balıklar içinde en çok tercih edilen Hamsinin kilosu 10 TL’den satışta. Bu sene vatandaş da balıkçı da oldukça memnun.

 

VATANDAŞIN İLGİSİ İYİ

Denizlerde bolluk yaşandığını ve bu yıl vatandaşın bol bol balık yiyeceğini söyleyen Şen Balık’ın sahibi Zafer Birdal, “Satışlarımız çok güzel. Fiyatlarımız uygun. Havaların soğumasıyla balık daha da bollaşacak. Sezon açıldığından beri böyle gidiyor. Bu sene balık bereketli olacak. Vatandaşlarımız balığa ilgisi çok iyi. Balık severler bu yıl balığa doyacak” ifadelerini kullandı.

 

Balık fiyatları şu şekilde:

Palamut (tane) 10 TL

Tekir 20 TL

Barbun 30 TL

İstavrit 15 TL

Sardalya 10 TL

Hamsi 10 TL

Çinekop 30 TL

Uskumru 15 TL

Mezgit 20 TL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 10