ARTIK O RESTORAN’DA ŞEHİT ÇOCUKLARINA HER ŞEY ÜCRETSİZ

 

 

Mehmet’im Steakhouse imza attığı sosyal projelerle de farkını ortaya koyuyor.  Son olarak 1500’ün üzerinde takdir alan öğrenciye bedava burger dağıtan Mehmet’im Steakhouse, yeni düzenlediği kampanya ile de mekanlarında şehit çocuklarına her şeyin ücretsiz olduğu açıkladı.

 

 

 

 

İlçemizde bulunan ve kısa sürede Kocaeli’nin markası haline dönüşen, yaptığı özel kırmızı etlerle adından söz ettiren Mehmet’im Steakhouse imza attığı sosyal projelerle de farkını ortaya koyuyor.  Son olarak 1500’ün üzerinde takdir alan öğrenciye bedava burger dağıtan Mehmet’im Steakhouse, yeni yapacağı kampanya ile de herkesin kendisi takdirini kazanacak.

 

ŞEHİT ÇOCUKLARINA HER ŞEY ÜCRETSİZ

İşletmeci Mehmet Can bundan böyle şehit çocuklarına artık Mehmet’im Steakhouse’de her şeyin ücretsiz sunulacağını açıkladı. Ayrıca her gün belli bir gelirinde şehit ailelerine bağışlanacağını açıkladı. Türkiye’nin önemli bir dönemden geçtiğini dile getiren Can, bizde firma olarak böyle bir kampanya düzenleyerek herkese örnek olmak istedik” dedi.  Gölcük Emniyet Müdürlüğü’nün az ilerisinde bulunan Mehmet’im Steakhouse ile 0 542 663 66 41 nolu telefondan da iletişim kurabilirsiniz. HABER: SERKAN SIDAL

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =