ALP:“NASIL BİR GÖLCÜK HAYAL EDİLİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık olağan basın toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Önemli açıklamalar yapan Alp, Zeytin Dalı operasyonundan, İttifak konusuna, ADD’nin gençlik kolu başkanı Umutcan Uz’un istifa mevzusundan, Şehrim 2023 Projesine kadar bir çok konuya değindi. Yerelde kalkınma adına başlatılan Şehrim 2023 projesi ile vatandaşlar nasıl bir Gölcük arzu ediyorsa, onu hayata geçireceğiz. Çalışmalar başlayacak” dedi. İttifakla ilgili de muhalefetin bu yerli ve milli vatan savunması adına yapılan ittifakı anlamasını zaten beklemiyorduk. Bizi yine şaşırtmadılar” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık olağan basın toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Alp, topluma da önemli mesajlar verdi. Başkan Alp, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarımızı ve doktorlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Özveriyle, canla, başla çalışıyorlar. İnşallah torba yasada sağlık çalışanlarının beklediği kararlar çıkacaktır” dedi. Açıklamasına devam eden Alp, “Son günlerde Türkiye’nin üzerinde toplumsal provokasyonları artıracak, insanları ayrıştıracak kişilerle ve onların sosyal medya üzerinden yaptığı tezgah ve oyunlarıyla karşılaşıyoruz. Allah’a hamdolsun ki, biz her alandaki operasyonlara bağışıklık kazandığımız için artık bu hainlerin yaptıkları tutmuyor. Türk Milleti, Türk toplumu ve devletimiz birbirine bağlılığını her platformda göstermiştir. Bunları yapanlar avucunu yalarlar. Milletimiz onların planlarını oyunları direk çöpe atıyor, atmaya da devam edecektir” dedi.

 

“TÜRKİYE BUGÜN GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ DESTAN YAZIYORUZ”

Zeytin Dalı Operasyonu Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli harekatlarından biridir diyen Alp ayrıca, “Askeri başarının yanında diplomatik başarı da ortadadır. Çok iyi yönetilen bir harekattır. Bugün bu sahne ortadadır. Türkiye geçmişte olduğu gibi şu anda da bir destan yazıyor ve bizler tarihe tanıklık ediyoruz. Ama beraberinde de ülkemizin güçlü olduğunu diplomasi alanında da herkes görmektedir. Artık bu coğrafyada Türkiyesiz bir şey olmayacağını ABD, Rusya ve 38 koalisyon ülkesi, BM, Nato, 194 dünya ülkesine göstermiş olduk. En önemli gündemlerden biri de ekonomidir. Biliyoruz ki, Türkiye dört koldan saldırı altında. Ekonomik olarak bombardıman altındayız. Ülkemiz gerekli tedbirleri alıp sağlam zeminlere oturtturulmuş sistemi ile bu türbülansı en sorunsuz şekilde geçmesini bilecektir, bunun gayreti içindedir. Yeni tedbirler de var. Yatırımcıyı, küçük esnafları rahatlatacak projeler en kısa sürede açıklanacaktır. Hükumetimiz bu konuda yoğun bir mesai içindedir. Önümüzde ki günlerde gerekli açıklamalar yapılacaktır” şeklinde konuştu.

 

“İTTİFAKIN GERÇEK MANASINI ANLAMLARINI ZATEN BEKLEMİYORUZ”

Alp ayrıca, “İttifak konusu da yoğun bir şekilde gündem de ki yerini koruyor. Ana muhalefet partisi her konuda olduğu gibi bu konuda anlamadan dinlemeden, içi boş muhalefetini yapıyor. Ülke, bayrak, vatan adına yerli ve milli bir ittifak. Bu coğrafya da olan ülkenin bir ihtiyacıdır. Bu da meclise geldi. 5 yıldır ülkemizin yaşadıklarını anlamayanlar bu ittifak konusunu da ne yazık ki anlamadılar. Anlamalarını da zaten beklemiyorduk. Bizim için önemli olan bu ittifakın milletin nezdinde anlaşılır olması. Bugün bu kurulan bir vatan cephesidir. Bu noktada da ülkemiz yol almıştır, başarıya da ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“NASIL BİR GÖLCÜK ARZU EDİLİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

Biz 2023 hedefimizi yola çıkarken koyduk diyen Alp, “Ülkemizin Dünya’daki yerini alması için koyduğu bir hedeftir. Bunun yanında da bizde “Şehrin 2023 Projesi” kapsamında belediyelerimizin yerel kalkınmanın devam etmesi adına, nasıl bir şehir hayal ediyorsa bunu gerçekleştirecek  çalışmaları yapacağız. İhtiyaç neyse yeni adımlar atmaya başlayacağız. Yerelde de “Şehrin 2023 Projesi” kampanyası hükümetimiz tarafından başlatılmıştır. 2023’te vatandaşlarımız Gölcük’ü nasıl hayal ediliyorsa, vatandaşımızla istişaremizi yapacağız ve şehri inşa etmeye devam edeceğiz. Bu konu üzerinde hayal edilen Gölcük’ü oluşturacağız” dedi.

 

“UMUTCAN UZ BİR DURUŞ SERGİLEMİŞTİR”

Geçtiğimiz gün Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi’ndeki gençlik kolu başkanlığı görevinden AK Parti ile görüştüğü için istifa ettiğini açıklayan Umutcan Uz ile ilgili fikirlerini de gazetecilerin sorusu üzerine açıklamayan Alp şunları söyledi: “Kardeşimizin tabi ki özgür kararıdır. Bizim kapımızda gönlümüzde herkese açıktır. AK Parti’yi ziyaret edeceksin, etmeyeceksin konusunda bir baskı noktasında istifa etmesiyle kardeşimiz bir duruş sergilemiştir. Demokrasi, özgürlük , birleştiricilik, kardeşlik adına bir duruş sergilemiştir. Bu kendi kararıdır, saygı duyarız. Bu baskıyı yapan kişilerin nasıl bir düşünce, ruh halinde olduğunu da ortaya koyuyor. Yani biz bu ülkede beraber olup, el ele verip, birleştirici olmaya çalışırken, böyle bir yaklaşımın hiç doğru olmadığını düşünüyorum. Bugün ülke de sen, ben yok, biz olmak var” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 + = 12