ALP: “SEÇİMİ MUHALEFET DÜŞÜNSÜN, BİZ HEP HALKIMIZLA BİRLİKTEYİZ”

Erken seçim açıklamasını telefondan öğrenen AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, görüldüğü üzere biz seçim olsun olmasın, varmış gibi her an sahadayız, halkımızla kol kolayız. Bizim partimizin de geleneği böyledir. Seçimi biz değil, muhalefet partileri düşünsün” dedi.

 

 

 

 

İdris Alp başkanlığında çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Saat 16:00’da, 24 Haziran erken seçim olacak açıklaması esnasında da sahada çalışmalarını sürdürüyordu.

“SEÇİMİ BİZ DEĞİL MUHALEFET DÜŞÜNSÜN”

Ev ziyaretleri yaptığı esnada erken seçim açıklamasını telefondan öğrenen Alp, görüldüğü üzere biz seçim olsun olmasın, varmış gibi her an sahadayız, halkımızla kol kolayız. Bizim partimizin de geleneği böyledir. Seçimi biz değil, muhalefet partileri düşünsün” dedi. Alp ve yönetimi sürdürdükleri proje kapsamında Şirinköy’de 50 yıl evli olan bir aileyi ziyaret edip, üzerinde “Bir yastıkta yarım asır” yazan yastık hediye etti sonrasında mahallenin caddelerinde de gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve halkın büyük ilgisi ile karşılaştı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2