ALP: BİZİM İÇİN LİSTE DEĞİL, DAVA ÖNEMLİ!

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp bir basın toplantısı düzenledi ve gündem üzerine önemli açıklamalar yaptı. Alp açıklamasında özellikle milletvekili listesi üzerine gelen sorulara, “Bizim için liste değil, dava önemli, Cumhurbaşkanımız bir liste göndermiştir, biz bu listeye sahip çıkarız, ne kadar çok vekil çıkarırız, bunu düşünürüz” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, milletvekili listelerini ve gündemi değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi. 24 Haziran seçimleriyle ilgili yürütülen çalışmalar ve partisinin milletvekili listesi hakkında konuşan Alp şunları söyledi:  “Her zaman sahada olan teşkilatlar olarak milletvekilleri ve adaylarımızla da sahada olacağız. Seçim başlangıcından itibaren sokakta olan bir teşkilatız. Bu bağlamda da zorluk çekmedik. Programlarımızın yoğunluğunu arttırarak, milletvekillerimizle birlikte seçmenlerimizin elini sıkmak için çalışacağız. Bu liste Kocaeli ve Türkiye’nin listesidir ve tüm ilimizi kapsıyor. Özellikle 7.sırada ikinci bir bayanın olması, ayrı bir sevinç ve gurur kaynağıdır. İkinci bir bayanın olması, partimizin kadınlara verdiği önemi göstermektedir. Aynı şekilde, listede Türkiye’deki en genç adayın da Kocaeli’den olması, genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımızın gençlere ne kadar önem verdiğini göstermektedir” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ SAHAYA ÇIKINCA ORTALIK ŞENLENİR”

Alp açıklamasının devamında da şöyle konuştu: “Yola çıkacağız ve hedeflerimiz çerçevesinde adımlarımızı emin bir şekilde atacağız. Genel merkez aday tanıtımı, Perşembe günü olacak. Sonrasında da ilimizde bir aday tanıtımı olacak. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bunu da geçmişte ispatlamış bir partiyiz. Sosyal projelerimizle birlikte tüm hücrelerimizle sahada çalışacağız. 24 Haziran’ın önemini, neden AK Parti, neden Cumhurbaşkanımızın seçilmesi gerektiğini seçmenlerimize anlatacağız. Seçim beyannamemizle birlikte, Cumhurbaşkanımızın sahaya çıkması sonrasında sokakların şenleneceğini, seçmenin kararının netleşeceğini öngörüyoruz. Diğer adaylar sahada çalışmalarını yapıyor. Cumhurbaşkanımız sahaya çıkınca her şeyin renginin değişeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ’NİN BİZDEN ALDIĞI BİR ŞEY YOK”

Diğer partileri de değerlendiren Alp, “Kurulan yeni partilerin hangi tabana ve hangi partiden ayrıldıklarına bakmak lazım. Baktığımız zaman İYİ Parti’nin bizden aldığı bir şey yok. Kocaeli’de de böyle. Bizden sayı olarak vekil alacaklarını düşünmüyorum. Onların oy aldığı kesimler belli. Vekil çıkaracaklarını düşünmüyorum. Anket ve saha çalışmalarımızda, bizi etkileyebilecek bir oy kaymasını görmüyoruz” dedi.

“EKONOMİ İLE TERBİYE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Ekonomik meselelere de değinen Alp, “Türkiye çok uluslu bir saldırı altında. Siyasi, toplumsal, askeri ve terör saldırılarını görüyoruz. Seçim öncesinde, toplumsal olaylar, terör olayları, sınır kuşatmaları, darbe dediler, olmadı. Milletimiz cevaplarını verdi. Ekonomi ile bizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Bu küresel ve ekonomik bir saldırıdır. Bu türbülans, dünyada var, sadece Türkiye’de yok. AK Parti iktidarı döneminde dolar ve faiz neredeydi? Değerler çok iyiydi. Becerikli yönetim, beceriksiz mi oldu? Böyle bir şey yok! Tamamen küresel saldırı var. Türkiye’yi hiçbir alanda diz çöktüremediler. İstedikleri şekle sokamadılar. Toplumsal olarak sabrediyor, dişimizi sıkıyoruz. Önümüzdeki süreçte her şey daha açık olacak. Seçmen bir operasyonun olduğunu görüyor. Şu anda dünyada yapılan her türlü hamle, ekonomik bir hamledir. Avrupa, Batı, Asya, Afrika, Amerika için de geçerli. Dünyada ekonomik savaşlar başladı. Ülkeyi ekonomik anlamda dizayn etmek için yaptırım uyguluyorlar” ifadelerini kullandı.

“BİZ BU LİSTEYE SAHİP ÇIKARIZ”

Alp son olarakta, “Bizim işimiz, davaya sahip çıkmaktır. Önemli olan, bu bayrağı en yukarıda dalgalandırmaktır. Kimin aday olduğu önemli değil. Bizim dava anlayışımız budur. İnsanların tanıdığı insanları istemesi doğaldır. Cumhurbaşkanımız bir liste göndermiştir, biz bu listeye sahip çıkarız, ne kadar çok vekil çıkarırız, bunu düşünürüz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 2

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 3