ALP: “2023 HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olarak düzenli olarak yaptığı basın açıklamasında gündeme dair önemli konulara değindi. Alp açıklamasında siyasetçisi, bürokratı, ticaret erbabı, iş adamlarıyla beraber tüm Türkiye’yi kapsayan bir Bakanlar Kurulunu net bir tablo ile görmüş olduk. 2023 yolunda Türkiye’nin hedeflerini gerçekleştirebilecek bir kadro olduğu da her birinin öz geçmişinde görüyoruz” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olarak düzenli olarak yaptığı basın açıklamasında gündeme dair önemli konulara değindi. Alp açıklamasında, “16 Nisan’da milletimizin tercihi ile Türkiye’de bir sistem değişikliğine gidilmiştir. Bu sisteme geçişin ilk adımı da yine 24 Haziran’da milletimizin kararı ile gerçekleşmiş oldu. Türkiye’nin  böyle zor bir coğrafyada baskılara rağmen bu sistemle hedeflerine daha hızlı gideceği ortadadır. Bununla beraber Cumhurbaşkanımız ilk Bakanlar Kurulunu da açıkladı. Bakanlar Kurulu beklentileri çok rahat karşılayabilen her bakanlığın kendi içerisinde uzmanlığı bulunan kariyer sahibi insanlardan oluşturulmuş. İşin içinde siyasetçisi, bürokratı, ticaret erbabı, iş adamlarıyla beraber tüm Türkiye’yi kapsayan bir Bakanlar Kurulunu net bir tablo ile görmüş olduk. 2023 yolunda Türkiye’nin hedeflerini gerçekleştirebilecek bir kadro olduğu da her birinin öz geçmişinde görüyoruz. Bu bakanlar kurulu insanlarımıza umut oldu ve motive etti” dedi.

“ERKEN YEREL SEÇİM BEKLEMİYORUZ”

Alp açıklamasının devamında, “Yeni sistemde Güçlü ve Büyük Türkiye’nin 2023 hedeflerine daha hızlı yürüyeceğimizin net bir işaretidir. Yeni sistem, Yeni Türkiye’nin işaret fişeği atılmıştır. Bu bir zaman alacaktır. Kimsenin elinde sihirli değnek yoktur. En büyük avantajımız her şey için karar alma mekanizması artık daha hızlı gerçekleşecektir. Türkiye prangalardan kurtulmanın en büyük adımını atmıştır. Geçmiş sistemin ağırlığını üstümüzden attık. Son kullanma tarihi geçmiş, dışarıdan müdahaleye açık bir sistemden ülkemizi kurtarmış olduk.Türkiye ve Gölcük gündeminde çok olumlu karşılandı, beklentilerimiz de yüksek, milletimizin hayalleri doğrultusunda adımlar atmak zorundayız. Erken seçimle ilgili fikirlerini açıklayan Alp, erken seçim beklemediklerini dile getirdi. Şimdi Büyük kongremiz Ağustos ayında gerçekleşecek, Türkiye ve partimiz emin adımlarla geleceğe ilerleyecek diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 + = 35