AK PARTİ’DEN HALIDERE’DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Halıdere Mahallesi’ndeki temsilcilik binasını yeniledi. Geçtiğimiz akşam yapılan açılış programına çok yoğun katılım oldu. İlçe Başkanı İdris Alp 2023 hedeflerine ulaşmak için 2019’un önemine değindi ve yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz gün yeni yerinde Halıdere Mahallesi Temsilcilik binasının açılışı yoğun katılım ile yapıldı. Halıdere bulunan üç mahallenin başkanları Süleyman Çiftçi, Mehmet Başay ve Ali Dinlenmiş’in organizasyonunda gerçekleşen açılış programına, İlçe Başkanı İdris Alp, parti yöneticileri, meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile Halıdere halkı katıldı. İlk olarak ilçe yöneticisi İbrahim Ulufer, Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiğimiz ve şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okudu ve dualar edildi, lokmalar dağıtıldı.

 

2019’UN YOL HARİTASI ÇİZİLDİ

Sonrasında ise Alp, mahalle başkanları ve yönetimleri ile Halıdere’de mahallelerinin oy hedefleri üzerine bir süre konuşurken, 2019’da yapılacak seçimler için de yol haritasını çizdi. Mahalle başkanları yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve Halıdere’de ki oy potansiyelini arttıracaklarının sözünü verdi. İlçe Başkanı İdris Alp’te yaptığı konuşmada, “Halıdere partimize her zaman destek oldu. Bu noktada halkımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

 

“2023’E ULAŞMAK İÇİN 2019 ÇOK ÖNEMLİ”

Konuşmasına devam eden Alp, “Önümüzde 2023 hedeflerine ulaşmak için çok önemli iki seçim var. 2019 genel ve yerel seçimlerinden başarıyla çıkmak için çalışmalarımıza uzun süre önce başladık. Öncelikle mahalle teşkilatlarımızı tek tek gezerek, önceki oy oranlarımıza bakıyor, yeni hedeflerimizi belirliyoruz. Yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu noktada ben mahalle teşkilatlarımızı kutluyorum. Onlarda oy oranlarını arttırma sözü veriyor ve etkin çalışmalar yapıyorlar. 2023 hedeflerimize ulaşmak için 2019 partimiz adına çok önemli. Ben her zaman başarıdan başarıya koşan teşkilatlarımın bunu da başaracağına eminim” diyerek sözlerini noktaladı.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

Print
Untitled-2

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 − = 24