ADEM ELLİBEŞ YAZDI: GOL DÜELLOSU

 

 

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü iç sahamızda oynadığımız Pazarspor lig maçında tam 12 gol izledik. O gün işi gücü olmayıp maça gelmeyenler, inanın bin pişman olmuştur.

 

Hava güzel, saha güzel ama yinede taraftar yok! Yok niye yok bilemiyorum.Sahaya araçlarda kalkıyor, arabalar gidiyor ama seyirci yok. Gerçekten bunun nedenini iyi sorgulamak lazım.

 

Gelelim maça! Takımımız Pazarspor karşısında bu sezon en tempolu ve en iyi futbolu oynadı. Maçı gelip izleyen taraftarlarımıza izletilen oyun üstünlüğü, topa sahip olma, pas yüzdesi gibi bütün istatistiklerde Gölcüksporumuz her yönüyle ağır bastı ama diyeceksiniz müsabaka neden 6-6 beraber bitti.

 

İşte futbolun güzelliği burada. Bu maça takımımızı hazırlayan Kayhan Hocamın ve yardımcılarının verdiği oyun düzeni ve sahada verilen onurlu mücadelelerinde dolayı tüm teknik ekibi, futbolcu kardeşlerimizi canı gönülden kutluyorum.

 

Sezon başı iyi niyetle çıkılan bu yolda olmayınca Kayhan hocamızın gelişiyle bazı taşlar yavaş yavaş yerine oturduğunu görmekteyiz. Başta böyle bir maçta alt yapıdan, A kadrosuna alınan Furkan Özyapı evladımı bırakın 18’e, onbirde hemde orta sahaya koyması, oynatması gençlere ne kadar önem verdiğinin kanıtıdır.

 

Birde takıma sen kim olursan ol, o formalar orada asılı iyi olan alır demiştir. Burada hocam adaletli davranırsan adalet yerini bulur.

 

Furkan kardeşime gelince diyecek bir şey yok. Elinden geldiği kadarıyla o kadar güzel işler yaptı ki, takdiri hak ediyor. Ara pasları, kesicilik, adam karşılama, ne yapmadı ki. Allah seni nazardan korusun. Sana sakatlıklar vermesin. Evladım Gölcükspor’un ve hocanın kıymetini bil. Şımarma, dolmuşa hiç gelme.

 

Bu hafta Çarşamba günü Ankara’da zorlu bir maçımız daha var. Bu deplasmandan puan yada puanlarla dönersek, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız maçta da 3 puanı aldık mı, hem hocalarımız, hem futbolcularımız, hemde yönetici kardeşlerimizin üzerindeki baskı kalkar, daha iyi motive oluruz.

 

Birde maça gelen herkesten ricam var. Futbol hata oyunudur ve hatalarda olacaktır. Bu hafta bunu yaşadık gördük ama hep böyle olacak değildir. İlyas evladım dik dur. Birazda dikkatli ol. Hatalarına rağmen en 3 gol çıkardığını da gördük. Sen önüne bak. Daha çok maçlarımız var.

 

Emeği geçen herkese teşekkürler. Saygılarımla.  

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 + = 78