86 OTOBÜSLE ANKARA’YA GİDECEKLER

 

 

81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklamasında Ak Parti  İl Başkanı Eryarsoy, 18 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek 6’ncı olağan kongre hakkında açıklamalarda bulundu ve 86 otobüsle Ankara’ya gideceklerini bildirdi.

 

 

 

 

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve il yürütme kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi. 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklamasında Ak Parti  İl Başkanı Eryarsoy, 18 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek 6’ncı olağan kongre hakkında açıklamalarda bulundu.

86 OTOBÜSLE ANKARA’YA GİDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “AK Parti olarak 6’ncı olağan büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. 16 Nisan 2017 halk oylaması sonrasında milletimizin onayını 24 Haziran’da teyidini aldığımız yeni yönetim şekliyle yeni bir döneme başladık. AK Parti Türkiye’ye hizmet etmeye yemin etmiş bir parti olarak büyük bir şölenle kongremizi yapacağız. 16 yıldır girdiğimiz bütün seçimleri kazandık. Bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim her seferinde bir yenilenme ve tazelenme anlamına gelmektedir. Bizler 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara’da olacağız. Yorulmadan, büyük bir azimle yolumuza devam edeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan her türlü olaya karşı çıkacağız. Kongremizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 86 otobüsle Ankara’ya gideceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 62 = 70