81 İLDEN ON BİNLER KOCAELİ’YE GELECEK

 

 

 

 

 

 

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye’nin en büyük sivil toplum ve emek örgütü Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Memur-Sen’in 2018 yılı 1 Mayıs Emek Bayramı etkinliklerinin merkezinin Kocaeli olacağı ifade edildi.

 

 

 

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaklaşık bir milyon üyesiyle Türkiye’nin en Büyük Sivil Toplum ve Emek Örgütü Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) İl Temsilcisi Şahin Yaşlık ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Çok verimli geçen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu’na, Memur-Sen’in 2018 yılı 1 Mayıs Emek Bayramını etkinliklerinin merkezi Kocaeli olacağı ifade edildi. Bu kapsamda İstanbul, Bursa ve Ankara başta olmak üzere tüm kentlerden Memur-Sen üyelerinin emeğin başkenti Kocaeli’ye geleceği vurgulanırken, ev sahipliğinin en güzel şekilde yapılması için şimdiden çalışmalara başlandığı da belirtildi.

 

“ÇALIŞANLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde bulunan 12 Sendika Şube Başkanı 3 İl Temsilcisi ile olan buluşmasında Kocaeli’nde yapılacak 1 Mayıs etkinliklerinin en güzel şekilde yapılması için her türlü desteğe hazır olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Emek kutsaldır ve korunması için hepimize görev düşmektedir. Bizler çalışma barışının önemine inanıyor ve bu noktada irademizi ortaya koyuyoruz. Çalışan kardeşlerimizin mutluluğu bizler için çok önemlidir” dedi.

 

81 İLDEN ON BİNLER KOCAELİ’YE GELECEK

Kocaeli’ye yakışır bir Emek Bayramı için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirten ve bu anlamda ilk ziyaretlerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yaptıklarını ifade eden Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık, “Emek Bayramının nasıl bir bayram gibi kutlandığını tüm çalışanlara ve tüm Türkiye’ye göstermek istiyoruz. Yakıp yıkmadan haklı taleplerini ve emeğin karşılığını alanlarda nasıl ifade edildiğini de göstereceğiz. 1 Mayıs 2018 Salı günü Milli irade meydanında kutlayacağımız bu bayramda, 81 ilden gelecek on binlerce insanı şehrimizde ağırlayacağız. Bunun şehrimizin tanıtımını yapma noktasında önemli bir fırsat olacağını da biliyoruz” açıklamasını yaptı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 42 = 51