6 SANATÇI İLE KADINLAR MATİNESİ MYLİVA’DA

 

Gölcük’ün en nezih mekanlarının başında gelen MYLİVA yoğun gelen talep üzerine 17 Mart Cumartesi Kadınlara özel bir matina düzenliyor. Sınırsız eğlencenin yaşanacağı gecede 6 sanatçı sahne alacak ve kanepe menü ve sınırsız çay ile birlikte sadece 25 TL ücret alınacak.

 

 

Kavaklı Sahili’nin Denizevler kısmında bulunan, yeşil ve mavinin buluştuğu noktada ilçemizin en nezih ve kaliteli mekanlarından biri olan MYLİVA Cafe & Restaurant düzenlediği organizasyonlarla her kesimin ilgisini çekmeye devam ediyor. MYLİVA Sosyal Tesisleri’nde 17 Mart Cumartesi günü 6 sanatçı sahne alacak. Kadınlar Matinesinde Ercan Karyağış, Aydın Tamer, Samet Genli, Ali Çakır, Zeki Bektaş, Erhan Karyağış, Gölcüklü bayanları coşturacak.

 

SINIRSIZ EĞLENCE + KANEPE MENÜ + SINIRSIZ ÇAY SADECE 25 TL

Geniş ve rahat iç mekanı, güler yüzlü ve profesyonel personeli ile hizmet veren MYLİVA, kadınlara özel olarak düzenlediği bu eğlence de kişi başı Kanepe Menü +Sınırsız Çay İkramı ile sadece 25 TL olacak. Sınırız eğlencenin yaşanacağı kadınlar matinesi için önceden rezervasyon yaptırıp, grup olarakta katılabilirsiniz. Rezervasyon Telefon: 0546 414 10 10

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 + = 61