400 GÖLCÜKLÜ GENÇ TÜGVA YAZ OKULU’NDA EĞİTİMDE

 

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük İlçe Temsilciliği müthiş bir hizmete imza atıyor. 400 genç Yaz boyunca çeşitli kurslarda eğitim alacak. Başkan Mehmet Ellibeş’te devam Yaz okulu ziyaret edip, TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Samet Genç’ten bilgi aldı.

 

 

 

 

Gölcük  Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük İlçe Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen yaz okulunu ziyaret etti.  Başkan Ellibeş’e Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet H. Arvas ve TÜGVA Gölcük Temsilcisi Samet Genç eşlik etti.

400 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Piri Reis İlköğretim okulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Sınıfları tek tek gezerek kursa katılan öğrencilerle bir süre sohbet etti.  Ziyarette, Başkan Ellibeş’e bilgi veren TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Samet Genç, “400 öğrencinin eğitim aldığı yaz okulunda Kuran-ı Kerim, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in hayatı, İlmihal, haramlar ve helaller, bilgisayar ve davranış eğitiminin yanı sıra spor ve sosyal aktiviteleri içeren bir dizi kurs alıyorlar. Gönüllü ve profesyonel 43 öğretmen, sorumlu kadrosuyla verilen dersler 4 Ağustos tarihinde sona erecek” dedi.

ÖĞRENCİLER VERİMLİ BİR YAZ TATİLİ GEÇİRİYOR

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Piri Reis İlköğretim Okulunda Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi gören yaklaşık 400 öğrenci, dini eğitimlerin yanı sıra sosyal etkinliklerle de verimli bir yaz tatili geçiriyor. Eğitim öğretim dönemi içerisinde ilçedeki İlkokul ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim bilimleri alanında eğitim veren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), yaz döneminde de ilçedeki çocuklara Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi veriyor. Yaklaşık 400 öğrenci, Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ve Piri Reis İlköğretim Okulunda öğrenim görerek, yaz tatillerini Kuran-ı Kerim öğrenerek geçiriyor. Aynı zamanda Gölcük Belediyesi Yüzme Havuzu, Buz Pisti, Yazlık Ilıca Tesisleri ve Rahvan At Bakım Merkezinde sosyal etkinliklerinde yapıldığı kurslarda öğrenciler verimli bir yaz tatili geçiriyor.

“BELEDİYE TESİSLERİMİZ HİZMETİNİZDEDİR”

TÜGVA Yaz Okulunda kurs gören çocukların değerler eğitimi, Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler spor, şehir turları, yüzme ve at binerek dolu dolu bir yaz yaşayacaklarını ifade eden Başkan Ellibeş, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tatilde zamanlarını iyi değerlendirmeleri Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğrenmeleri adına Türkiye Gençlik Vakfı tarafından gerçekleştirilen yaz okullarına bizde Gölcük Belediyesi olarak tesislerimizin kapısını sonuna kadar açtık. Hem dini bilgilen öğrenen çocuklarımız hemde sportif faaliyetler ile sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını sürmelerini sağlıyoruz. Tüm destekleri eksiksiz bir şekilde vereceğimizi de belirtmek istiyorum. Çocuklarımız yarınlarımıza ışık tutacak tek varlıklarımızdır. Sahip çıkma noktasında en çok görev bize düşüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − 72 =