‘300 VEKİLİ GEÇMEMİZ ÇOK ÖNEMLİ!’

 

 

 

 

 

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Başbakan Yardımcısı Fikri Işık SKM programları kapsamında saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Işık, “Bu seçimde hem Cumhurbaşkanımızın seçilmesi, hem de mecliste 300 milletvekilini geçmemiz, ülkemizin geleceği için çok önemli” dedi.

 

 

 

 

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Başbakan Yardımcısı Fikri Işık SKM programları kapsamında saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son bir hafta da toplumun tüm renkleri ile bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu temsilcileri ile bir araya geldi. 24 Haziran seçimlerini istişare edildiği toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Bu seçimde hem Cumhurbaşkanımızın seçilmesi, hem de mecliste 300 milletvekilini geçmemiz, ülkemizin geleceği için çok önemli” dedi.

 

GENÇLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, gün içinde de Bahçecik, İzmit ve Yuvacık’ta esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Bahçecik’te gençlerle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Işık, “AK Parti güçlü bir liderin etrafında buluşmuş insanların hareketinin yanı sıra, değerleri kendine en temel misyon edilen bir hareket olmasıdır. Gençlere en fazla önem ve değer veren parti de AK Parti’dir. Gençlerimiz geleceğe daha emin adımlarla baksın diye 16 yıldır birçok yeniliği hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

HER KESİMLE BULUŞTU

Işık, Kullar ve Yuvacık’taki ziyaretler sonrasında Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’nin açılışına katıldı. Kurdele kesimi sonrasında da Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi’ni ziyaret etti, ‘canlarla’ sohbet ederek geleneksel irfan merkezleri ve cem evlerine hukuki statü tanınacağını belirtti. Işık, bir gün sonra da Doğu Marmara Gümrük Müşavirler Derneği ve İzmit’te iş kadınları ile bir araya geldi.

 

MİLLETİMİZ OYUNU GÖRÜYOR

Gebze’de muhtarlarla da bir toplantı düzenlenen Başbakan Yardımcısı Işık, “Türkiye güçlü oldukça herkes kazanıyor. Türkiye’de her seçim bir önceki seçime göre daha önemli hale geldi. Türkiye’de 1,5 milyon fazla oy almış bir referandumun sonucunu yok sayıp, ‘Parlamenter sisteme geri döneceğiz’ demek demokrasiye ve milli iradeye saygısızlıktır. Biz de bundan dolayı diyoruz ki; halkımız bu oyunu görsün, bu sinsi planı fark etsin. Milletimiz de her şeyin farkında zaten” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − = 58