“1 OYUMUZ ZAYİ OLMAYACAK, KİMSENİN OYUNA DA TENEZZÜL ETMEYECEKSİNİZ”

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ilçemiz sınırlarında kurulacak 332 sandıkta 24 Haziran günü görev yapacak olan sandık müşahidi ve okul sorumluları için eğitim çalışmasını yaptı. Kongre Sarayı hınca hınç dolarken, tüm görevliler eğitime katıldı. İlçe Başkanı Alp yaptığı açıklamada, “Sorumluluk sizde, 1 oyumuzu dahi zayi etmeyeceksiniz, kimsenin oyunu da tenezzül etmeyeceksiniz. O gün tabir yerinde ise Atmaca gibi olacaksınız” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ilçemiz sınırlarında kurulacak 332 sandıkta 24 Haziran günü görev yapacak olan sandık müşahidi ve okul sorumluları için eğitim çalışmasını yaptı. Sandık Müşahitleri Eğitim Programında her sandıkta görev yapacak 4 sandık müşahidi, seçim günü sandık başında yapılacak olan çalışma hakkında bilgi aldı. Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen eğitim programında katılım üst seviye oldu. Sandık müşahitlerinin tamamına yakını toplantıya katıldı.

ÜLKEMİZİN KADERİ SİZLERİN ELİNDE

Toplantıya Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İl Yöneticisi Yusuf Akın, parti yöneticileri de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İdris Alp, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim çalışmasının önemini anlattı. Seçimi sandıkta kazandıklarını söyleyen Alp, “Ülkemizin gelmiş, geçmiş en önemli seçimini yaşadığını düşünüyorum. Bu seçim Türkiye’nin kader mücadelesidir. Pazar gününe çok az zaman kaldı. Bu süre zarfında uyumayacağız. Seçim gününe kadar, ülkemiz, bayrağımız, milletimizin geleceği için eşimize, dostumuza, akrabalarımıza, onlara ulaşacağız. Kazandırdığınız her oy bu ülkeyi aydınlığa götürecektir. Bizlerin gayretiyle hem ülkemizin kaderini belirleyeceğiz, hem de Dünya mazlumlarının. Bunun bilinciyle hareket etmeliyiz. 24 Haziran günü de bu salondaki herkes seçimi yönetecek. Hiç kimse ben kimim ki, sadece bir sandık görevlisiyim demeyecek, yaptığı işin ne kadar önemli olduğunun farkında olacak. Ülkemizin kaderini sizlerin elinde unutmayın” dedi.

HEPİNİZ BİRER ATMACA GİBİ OLACAKSINIZ

Yeni seçim sisteminde oy pusulaları, zarflar, seçim kuralları farklı bunlara dikkat edip, sandığa sahip çıkacağız diyen Alp ayrıca şunları söyledi: “Seçim günü hepinizin atmaca gibi olmasını istiyorum. Bir oyumuzu zayi etmek yok. Kimsenin bir oyuna da tenezül etmeyeceğiz. Milletimizin iradesinin tam tecelli etmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmanızı istiyorum. Herkes seçim kurallarına tam anlamıyla vakıf olsun. Unutmayın, bizim derdimiz Gölcük’te, Kocaeli’de, Türkiye’de değil, Dünya’da lider olmak. Biz Dünya’yı yönetmeye talibiz. İşte bunun yoluda sandıklara sahip olmaktan geçiyor. 1 oyu bile zayi etmemekten geçiyor. O 1 oyu alabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu kadar çalıştık sandık başında oyları kaçırmyacağız. Bu mücadelenin bir hak mücadelesi olduğunu asla unutmayacağız. Her birimiz atmaca olacağız, gözlerimizi açacağız” şeklinde konuştu.

ÖZGÜVENİNİZ YÜKSEK OLSUN

Fiziki olarak kesinlikle bir olaya girmeyeceksiniz ama psikolojik olarak sizlere baskı kurmaya çalışanlara da boyun eğmeyeceksiniz diyen Alp ayrıca şunları söyledi: “Hiç bir şekilde yalnız değilsiniz. Seçim işlerindeki görevli tüm arkadaşlar, teşkilatlarımız sizlerle. Öz güveniniz yüksek olsun. Geçerli, geçersiz oylarla ilgili çok dikkatli olacaksınız. Oy pusulalarından seçim cetveline geçişler çok ama çok önemli. Buna da üst seviyede dikkat edin. O sabah saat 05:00’de kahvaltı da olacaksınız. Kalkamadım yok. Sandığı namusunuz gibi koruyacaksınız. Seçim sandıkta kazanılır. İnşAllah yine tarih yazacağız. 1 oyu dahi zayi etmeyeceksiniz, anlaştık mı? 24 Haziran akşamı da zaferimizi birlikte kutlayacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

SABAH 5’DA BAŞLAYACAKLAR

İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf akın sandık görevlilerine eğitim verdi. Genel Merkez’den gönderilen eğitim filmi oldukça ilgi çekti ve tüm görevliler sessizce izlediler.Seçim günü sandık müşahitlerinin yapacaklarını sözlü olarakta anlatan Akın, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapamayacağı tek iş sandık başında AK Parti’ye atılacak oyları koruyamaz. O yüzden bu görevi bize verdi. Biz görev bilinci ile bu anlayışla görevimizi yapacağız. Seçim sabahı saat 05.00’da mahalle teşkilatları ile bir araya gelip kahvaltımızı yapacağız. Görev kartlarımızı alacağız ve var gücümüzle sandığa sahip çıkmak için sandıkların başında olacağız” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

78 − = 71